Eix Fabra Virrei

Eix Fabra Virrei

Comunicat de disculpes de Fabra Centre

20 de novembre de 2023

Aquesta entitat vol sol·licitar les disculpes més sinceres per la difusió d’un vídeo que ha estat utilitzat en determinades xarxes socials per atribuir erròniament al Sr. Rector de la Parròquia de Santa Maria de Fàtima d’El Turó de la Peira la comissió del furt d’una agenda en una papereria del Passeig de Fabra i Puig.

Aquesta entitat és conscient de què aquest vídeo mai no havia d’haver-se difós, per la qual cosa reitera les seves disculpes, i lamenta els perjudicis ocasionats a la persona afectada.

Així mateix, i pel que fa al contingut del vídeo, després d’una rigorosa anàlisi de les imatges contingudes en ell i després d’haver contrastat els fets amb la persona i el comerç implicats, s’han aclarit els fets, i ha quedat acreditat que aquest delicte no va ser comès, i per tant, en la mesura que aquest vídeo va ser difós acompanyat de valoracions errònies abocades en aquest sentit, reiterem les nostres disculpes pels inconvenients ocasionats, i per part d’aquesta entitat, ens comprometem a donar a aquest comunicat la difusió necessària per reparar el bon nom de la persona que hi apareix i de la institució a la qual pertany.

Els nostres socis

El Racó de la Sargantana
Xurreria Laia
Blau
La Esquinica
Forn del Passeig
Medicina Estética Lago
Santa Gloria
Carregant...
x
X