Eix Fabra Virrei

Eix Fabra Virrei

El Festival de Blues, protagonista del segon cap de setmana de L’Estiu, al Pati!

6 de juliol de 2023

El divendres 7 de juliol, actuacions gratuïtes. I el dissabte 8, a un preu de 15 euros.

El Festival de Blues aterra a Nou Barris un any més, i ho fa en el marc de “L’Estiu, al Pati!”. Així, el 7 i 8 de juliol passaran pel pati de la Seu del Districte veus ben interessants del gènere. El 7 de juliol de forma gratuïta, mentre que el dia 8 a un preu de 15 euros l’entrada.

Tori Sparks feat Big Dani Pérez, Chino Swingslide Trio i Susan Santos

El divendres 7 de juliol, a partir de les 19 hores, Tori Sparks, originària de Chicago, actualment resident a Barcelona i que ha viscut i gravat a Nashville, oferirà un concert acompanyada de Dani Pérez, un dels més reconeguts saxofonistes de l’escena estatal en el jump blues, el rock-and- roll, el rhythm-and-blues i el bugui-bugui.

Aquest dia afinarem també les orelles per a Hernan Senra, més conegut com a Chino, un dels protagonistes de l’escena de blues i swing de Barcelona, un guitarrista sense igual que, amb la seva slide, abasta tant blues i swing com jazz manouche amb un estil inconfusible.

Finalment, Susan Santos, nascuda el 1981 a Badajoz, no va trigar a entregar-se en cos i ànima al seu somni, el blues. Cinc discos i un llarg historial de concerts entre Europa i EUA confirmen que aquesta extremenya de trepitjada texana encara té molt a dir.

Betta & The Groovers, Vanessa Collier i Chris Cain

I el dissabte 8 de juliol serà el torn de Betta & The Groovers, Vanessa Collier i Chris Cain. Cantant i compositora, Betta és la nova sensació en l’escena del blues. Nascuda a Madrid, l’ànima del blues va hipnotitzar aquesta jove artista en la qual es poden intuir influències com ara Etta James, Big Mama Thornton i Bessie Smith, entre d’altres.

Vanessa N. Collier és una saxofonista, cantant i compositora de blues, funk i soul estatunidenca. Les seves influències inclouen Bonnie Raitt, Norah Jones, The Wood Brothers, Tedeschi Trucks Band, Ray Charles, Snooks Eaglin, Aretha Franklin i Herbie Hancock, entre d’altres.

Amb influències de BB King, Albert King, Ray Charles i Albert Collins, enlluernadors cops de guitarra de blues i jazz i una rica veu de baríton, Chris Cain és una autèntica llegenda, inspiració i membre consolidat del panteó del blues.

Consulteu aquí la programació sencera de “L’Estiu, al Pati!”.

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Farmàcia Aranda
Xurreria Laia
Automoto Ilvi
Motorace BCN
Santa Gloria
Clínica del Peu
Carregant...
x
X