Eix Fabra Virrei

Eix Fabra Virrei

Tens un establiment de restauració? Participa en el concurs d’aperitius de Nou Barris!

13 de setembre de 2023

  • Pots presentar la teva proposta culinària fins al 15 de setembre.

Després de l’èxit de les edicions anteriors, enguany torna el concurs d’aperitius de Nou Barris. Les dates triades per a l’ocasió van 2 al 25 de novembre. Els dijous, divendres i dissabtes d’aquelles setmanes podreu tastar les diferents propostes.

Abans, però, caldrà tenir precisament aquestes propostes. Així que si teniu un establiment de restauració i hi voleu prendre part, encara hi sou a temps!

Fins al 15 de setembre, podeu omplir un formulari que us facilitarà el dinamitzador comercial. En aquest formulari se us demanaran les dades de contacte i caldrà explicar l’aperitiu que oferireu (nom de l’aperitiu, descripció i història de l’aperitiu), i també afegir una foto real de la tapa que s’oferirà. Podreu entregar el document al mateix dinamitzador, o fer-lo arribar mitjançant l’adreça de correu dinamitzaciocomercnoubarris@bcn.cat.

Entre tots els establiments que participin es farà una selecció de 25 aperitius prèvia valoració de l’organització del concurs.

Com dèiem, durant el mes de novembre l’establiment oferirà un aperitiu i una beguda (vi, aigua, cervesa o refresc) per un import de 4 euros.

L’acte de lliurament de premis es farà en un dia a concretar entre el 27 de novembre i l’1 de desembre, a la Sala de Plens del Districte de Nou Barris.

La setmana del 14 al 16 de desembre els establiments finalistes tornaran a oferir al públic l’aperitiu presentat amb beguda al mateix preu (4 euros).

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

El Taní
Telohacemos, slu
Luna Seguros
Vitaldent
Xarcuteria Delicatessen Garciz
Farmàcia Virrei Amat
La Esquinica
Carregant...
x
X