Eix Fabra Virrei

Eix Fabra Virrei

Can Cuxart

Can Cuxart

c/ Costa i Cuxart, 37
08016 Barcelona
Tel. 933523454info@cancuxart.comVisitar website

Can Cuxart

Can Cuxart, antigament conegut com El Racó d'Aragó té una antiguitat de més de 30 anys dedicats a la cuina tradicional i a l'elaboració de plats típics de tota Espanya. La focalització a la regió de Astorga amb l'arribada del famós Bullit Maragato, va portar a inaugurar el restaurant de nou l'any 2000 com a Can Cuxart, un restaurant de cuina tradicional i mediterrània, especialitzada en cuina lleonesa.

La tranquil·litat i la proximitat a tota mena de serveis que disposa Ca Cuxart ho converteixen en un restaurant ideal, ja que té al seu al voltant de zona d'aparcament, zones verdes, zones comercials, gimnasos, centre de salut… A més podrà gaudir d'un gran servei i amabilitat mentre degusta la nostra extensa carta de plats i vins. Disposem de dos salons amb capacitat per a un màxim de 20 i 50 persones respectivament.

Si vol provar el bullit maragato, la sopa d'all, el millor botillo, la sopa de truita, el polp a la gallega, l'arròs caldós amb llamàntol, paelles i una infinitat de tapes casolanes, hauria de passar-se per Ca Cuxart. També fem menjar per a portar (per encàrrec) tots els dies: pollastre a l’ast, conill, les nostres tapes, etcètera.

Horaris:
Dimarts, dimecres, dijous de 08:00h. a 00:00h. Divendres de 08:00h. a 01:00h. Dissabte de 09:00h. a 01:00h. Diumenge de 09:00h. a 00:00h.

Categoria:
Cafeteria i granja

Carregant...
x
X