Eix Fabra Virrei

Eix Fabra Virrei

Presentem l'Eix Fabra Virrei

· On? Pl. Virrei Amat
· Quan? 20 de gener de 2024
· Dies? Dissabte
· Hora? De 11:00h a 21:00h

El proper dissabte dia 20 de gener presentarem la nova marca comercial que agruparà a l'Eix Fabra Centre i l'Associació de Comerciants Entorn Virrei. Després d'un procés de fusió durant els darrers mesos, ambdues entitats passaran a treballar conjuntament sota el nom Eix Fabra Virrei.

A més, a través del projecte "Dissenyem Comerç", una iniciativa impulsada per la Regidoria de Turisme i Indústries Creatives juntament amb la Regidoria de Comerç, Mercats, Règim Interior i Hisenda, un grup d’estudiants d’una escola de disseny han elaborat un estudi sobre el terreny per copsar com es pot millorar la imatge i el disseny de l'eix comercial.

A partir d'aquest estudi i del canvi de nom de l'Eix, neix la nova imatge gràfica amb la que els comerciants de Fabra i Puig, Virrei Amat i voltants s'identificaran a partir d'ara.

El dia 20 volem compartir amb veïns i veïnes la nostra nova imatge amb una gran festa on hi haurà actuacions musicals, restauració, tallers infantils, contacontes, mostra de comerç, etc. I a las 12:30, des de l'escenari, amb la col·laboració del Regidor del Districte de Nou Barris, Sr. Xavier Marcè i la Regidora de Comerç, Mercats, Règim Interior i Hisenda, Sra. Raquel Gil, els presidents de Fabra Centre, Sr. Jordi Navarro i Entorn Virrei, Sra. Carme Masons, descobriran aquesta nova imatge.

Us esperem a tots i totes! No podeu faltar!

Mapa de Localització

Pl. Virrei Amat, 08016, Barcelona (41.430121, 2.174824)

Els nostres socis

José Simón Perruquer
Oh! la, la
La Cholita
Anna Sánchez Benestar Integral
Vitaldent
Farmàcia Virrei Amat
Opticalia Jumir
Carregant...
x
X