Eix Fabra Virrei

Eix Fabra Virrei

Nou Barris programa 81 activitats d’estiu en el marc de la campanya “T’estiu molt”

24 de maig de 2023

Inscripcions obertes per a infants i joves d’1 a 17 anys amb propostes de lleure, esportives, educatives, temàtiques i culturals que tindran lloc entre el 26 de juny i el 5 de setembre.

A partir del 15 d’abril ja es poden tramitar les inscripcions d’infants i joves d’1 a 17 anys a les activitats que s’organitzen durant els mesos d’estiu i que formen part de la campanya municipal “T’estiu molt”. Més d’un miler de propostes i 335.344 places per triar entre activitats de lleure, esportives, educatives, temàtiques i culturals, que tindran lloc entre el 26 de juny i el 5 de setembre.

A Nou Barris s’han programat fins a 81 propostes repartides pels 13 barris.

L’oferta inclou el programa “Bressol d’estiu”, per a infants d’1 a 3 anys, campaments, colònies, rutes, casals d’estiu, casals esportius, el Campus Olímpia, un taller d’arts musicals o activitats en família, entre d’altres.

Quina és l’edat mínima i la màxima per inscriure-s’hi?

L’edat mínima és 1 any, i la màxima, 17 anys.

Quan es duen a terme les activitats?

Les primeres comencen el 29 de juny i les darreres acaben el 5 de setembre.

Com es poden tramitar les inscripcions?

Les sol·licituds es poden tramitar de manera telemàtica i presencial. Per formalitzar la inscripció s’ha de consultar el procediment amb l’entitat organitzadora, a través de les dades de contacte que es faciliten en cadascuna de les activitats que apareixen al web de “T’estiu molt”.

Hi ha activitats per a infants i joves amb discapacitat?

Sí, el programa inclou activitats adaptades a les quals es poden inscriure infants i joves menors de 21 anys, sempre que la família i l’entitat organitzadora ho consideri pertinent.

Es poden demanar beques o ajuts?

Sí, la campanya de vacances d’estiu facilita l’accés a les activitats a tots els infants i adolescents de la ciutat, gràcies al suport econòmic i de recursos humans municipals que es destinen a les famílies i els infants que, per motius econòmics o personals, necessiten una atenció especial per accedir a les activitats.

La beques seran per a un màxim de 14 dies en el cas de “Bressol d’estiu” i les activitats que es duen a terme fora de Barcelona, com les colònies, les rutes i els campaments, i d’un màxim de 10 dies per a la resta d’activitats.

Quan i com es demanen les beques?

El termini per sol·licitar els ajuts és del 17 d’abril al 15 de maig, ambdós dies inclosos. Es podran tramitar telemàticament a través de l’Oficina Virtual de Tràmits, per la qual cosa es recomana disposar d’un certificat digital del tipus idCAT Mòbil o superior. Per a les persones que no en disposin, s’habilitarà un servei de suport per a l’obtenció d’aquest certificat i la realització del tràmit digital.

Suport presencial a l’OAC de Nou Barris

Malgrat que la sol·licitud de beques és telemàtica, l’OAC de Nou Barris, juntament amb la de Monumental i Sants-Montjuïc, ofereix suport presencial per a particulars. La de Monumental, de 8.30 a 20 hores. I les de Nou Barris i Sants-Montjuïc, de 16 a 18.30 hores. Cal demanar cita prèvia a través del 010.

A Nou Barris, doncs, l’OAC romandrà oberta totes les tardes del 17 d’abril al 15 de maig per ajudar la ciutadania que tingui problemes amb la sol·licitud telemàtica i vulgui presentar-la presencialment. És necessari que, prèviament, passin per l’entitat en què volen fer la inscripció de l’activitat, ja que des d’allà se’ls lliurarà l’imprès per fer la tramitació presencial.

Es pot ampliar la informació sobre el programa al web de “T’estiu molt”. En cas de dubtes concrets, es pot consultar l’apartat de preguntes freqüents.

Casal per a infants i joves sords

El CEE Josep Pla organitza per primera vegada un casal per a infants i joves sords. Es farà del 3 al 14 de juliol sota el títol “Un estiu en moviment!”. El casal proposa treballar al voltant del moviment i les seves múltiples dimensions. Moure’s a favor de la nostra salut, la de la societat, i la del planeta, amb activitats i jocs plens de dinamisme, gimcanes i dinàmiques variades.

Podeu obtenir més informació a través del web del casal. A més, hi ha convocada una sessió informativa el 26 d’abril, a partir de les 15.30 hores, a la mateixa escola, ubicada al passeig de Fabra i Puig 406. Hi haurà servei d’interpretació en llengua de signes.

Més informació

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Panes Creativos
Ferreteria Barcelona
Fabra Seguretat
Farmacia Virrei
Bocas & Dientes
Ferreteria Càndida
Sira's Joies
Carregant...
x
X