Eix Fabra Virrei

Eix Fabra Virrei

1a trobada d’Associacions de Comerciants

8 de març de 2023

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) i la Direcció general de Comerç van organitzar el passat 6 de març, a Reus, la 1a Trobada d’associacions de comerciants de Catalunya. La jornada tenia com a objectiu imulsar un espai de trobada i d’intercanvi d’experiències entre les prop de 600 associacions que existeixen a Catalunya.

La funció de les associacions de comerciants esdevé fonamental per mantenir el model català de comerç de proximitat. És per això que la trobada va abordar els principals reptes de futur de la gestió comercial, mitjançant sessions dinàmiques on es van presentar diverses actuacions de col·laboració público-privada, amb ponències, taules rodones i un espai de networking amb tallers temàtics.

Fabra Centre va participar a l'esmentada trobada junt amb d'altres moltes entidats agrupades en la Fundació Barcelona Comerç, que va aprofitar la trobada, per boca del seu president, Pròsper Puig, per a presentar la capitalitat europea del comerç de proximitat aprovada per la Unió Europea a instàncies de la Fundació i de la que Barcelona aspira a ser la primera capital.

Enllaços relacionats

Generalitat de Catalunya

Els nostres socis

Clínica del Peu
Farmàcia Amílcar
Llanes Santa Eulàlia
Restaurante La Jungla
Dox Style
Les Herbes
Panes Creativos
Carregant...
x
X