Eix Fabra Virrei

Eix Fabra Virrei

Associa’t per sortir-hi guanyant

19 d'abril de 2021

Nou Barris ha engegat la campanya “Associa’t i hi sortiràs guanyant”, en què vol promoure l’associacionisme entre els diferents establiments del districte. I és que des de la unió es pot:

  • Dur a terme iniciatives que contribueixin a millorar la competitivitat dels negocis.
  • Desenvolupar la identitat de la zona comercial.
  • Influir en les millores del nostre entorn.
  • Promoure canvis en els hàbits dels consumidors.

L’associacionisme impulsa el comerç de proximitat i potencia valors com la sostenibilitat, la solidaritat, la cocreació i la col·laboració. A més, ajuda a construir i a difondre la marca d’identitat del territori, tot reforçant-ne la seva singularitat.

A més, el fet d’associar-se es concreta en altres avantatges:

  • Disposes d’un canal directe de comunicació amb les entitats i les administracions públiques, en temàtiques com el comerç, la seguretat, l’enllumenat o la neteja.
  • Reps informació, formació i assessorament per a la millora contínua de la gestió i modernització dels negocis, sobre normatives i ordenances, subvencions i ajuts. A més, també tens beneficis i descomptes en serveis i productes específics d’interès.
  • Participes en campanyes de comunicació, animació i promoció, de manera que es genera publicitat de l’oferta de productes i serveis dels negocis associats per impulsar les compres.
  • Prens part en projectes i serveis de digitalització per estar al dia en els avenços tecnològics digitals i utilitzar-los per donar empenta al negoci.

Informa’t i promociona el teu comerç

L’Ajuntament també posa informació i recursos a l’abast dels comerços perquè puguin oferir un servei de màxima qualitat als seus clients, tant si el que es vol és enfortir el comerç com si el que es pretén és obrir-ne un. Així, s’ofereixen serveis i programes de suport al desenvolupament empresarial, recomanacions o programes de formació.

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Dunaia Estètica Fabra
Bellas Artes Gutiérrez
Dox Style
Audiologia Universitària
Kings Sweets
Bingo Fabra Centre Asturiano
Telohacemos, slu
Carregant...
x
X