Eix Fabra Virrei

Eix Fabra Virrei

Inaugurada la pista de gel de Nou Barris

14 de desembre de 2022

El passat dissabte 10 de desembre es va inaugurar la pista de gel sintètica i sostenible als Jardins de Can Xiringoi. Per segon any consecutiu, els eixos comerciales de Nou Barris sud (Eix Maragall, Eix Nou Barris, Entorn Virrei i Fabra Centre) i el Mercat de la Mercè que aquest any s'incopora al grup impulsor, posen a disposició dels seus veïns i veïnes una oportunitat d'oci a l'aire lliure divertida i original.

L'acte inaugural va comptar amb els parlaments de la Sra Gemma Sendra, Presidenta del Districte de Nou Barris, la Sra. Montserrat Frechilla, Presidenta de l'Eix Maragall (en nom de totes les entitats de comerç impulsores) i del Sr. Xavier Marcè, Regidor del Districte de Nou Barris.

Un cop acabada la part protocolaria de l'acte, la companyia Aesus va deleitar a tots els presents amb un espectacle acrobàtic de llum i color. Tot seguit, es va obrir la pista a tots els assistents per a que puguessin fer les seves primeres passes sobre el gel sintètic.

L'entrada de la pista té un preu de 6€ por cada 20 minuts de patinatge i als comerços associats es poden obtenir tiquets de descompte del 50%

La pista estarà oberta al públic fins el 8 de gener. A la web www.elcomerçdenoubarrisesmou.com es poden trobar els horaris de la pista i els dies d'obertura.Els nostres socis

Gelateria Brina
Dox Style
Calzados el Paseo
La Esquinica
Patatús
Muebles Torino
Carregant...
x
X