Eix Fabra Virrei

Eix Fabra Virrei

La Unió de Comerciants Fabra Centre acosta als infants la figura de Ferran Fabra i Puig

20 d'abril de 2016 - Any Fabra

  • El concurs "Dibuixa a en Fabra" està adreçat a alumnes de primària i tindrà lloc entre el 23 i el 30 d'abril

La Unió de Comerciants Fabra Centre iniciarà dissabte, 23 d'abril,  el concurs "Dibuixa a en Fabra",  adreçat a nens i nenes d'entre 6 i 12 anys, amb el qual els infants hauran de dibuixar de forma lliure la seva particular interpretació de  l'industrial i polític Ferran Fabra i Puig.

La iniciativa forma part d'un seguit d'accions i esdeveniments per acommemorar els 150 anys del naixement de Ferran Fabra i Puig, personatge que dóna nom al passeig i a la entitat que agrupa a un total de 40 botigues, per tal de dinamitzar el comerç d'aquest eix barceloní.

La Unió de Comerciants Fabra Centre ha volgut en aquest concurs, fer partícip a escoles, entitats i associacions del barri, que col·laboraran repartint els fulls de dibuix en els seus centres.

La recepció dels dibuixos es farà a les botigues ABACUS i SANTOS OCHOA i finalitzarà el  30 d'abril a les 14 hores. Es distingirà entre 3 categories (6 a 7 anys, 8 a 10 anys i 11 a 12 anys) i a cadascuna se li atorgaran 2 premis. Els premis es lliuraran el dia 30 d'abril a Can Basté on un grup  d'actors i actrius de l'associació Retrofuturista Nautilus, vestits amb roba de principis del segle XX, seran els encarregats de l'acte.

Ferran Fabra i Puig va ser un important empresari barceloní, alcalde de Barcelona i veritable vertebrador de barris com Porta o Vilapicina i la Torrellobeta, a través de  l'emblemàtica empresa del tèxtil Fabra i Coats, motor econòmic i de cohesió social.

Els nostres socis

Casa-Somni
Dunaia Estètica Fabra
Gelateria Brina
Can Cuxart
Opticalia Jumir
Els Quatre Cercles Optometria
Elim Home
Carregant...
x
X