Eix Fabra Virrei

Eix Fabra Virrei

L’Estiu, al Pati! apropa un any més el millor blues, flamenc, música afroamericana i circ

9 de juliol de 2021

Torna el que ja s’ha convertit en un clàssic del juliol al nostre districte. L’Estiu, al Pati! aterra durant quatre caps de setmana a la Seu del Districte per oferir-nos el bo i millor de gèneres diversos.

Així, el primer cap de setmana gaudirem de les dues darreres actuacions del Festival de Blues de Barcelona amb A Contra Blues i Barcelona Big Blues Band & Spencer Evoy. Serà el 10 i 11 de juliol.

Acte seguit arribarà R(oles), el flamenc que vol trencar amb els rols i tòpics del gènere sense renunciar a l’autenticitat, la força i la idiosincràsia d’aquesta disciplina, i que el 17 i 18 de juliol ens oferirà els concerts de Flamenco Queer, Alba Carmona i La Prenda Roja.

Un altre clàssic d’aquestes vesprades d’estiu és el Say it Loud, especialitzat en música afroamericana que el cap de setmana del 24 i 25 de juliol ens farà gaudir amb les actuacions de Lauren Nine & AWWZ, Telewawachi Kilili, Hip Horns Brass Collective, Memi Sillah Group, Gregori Hollis i Mancha ‘E Plátano y su Corillo.

I acabarem, el 31 de juliol i l’1 d’agost, amb el circ del col·lectiu TQM i el seu “VoloV”, un espectacle per a tots els públics.

Trobareu tota la informació al web de L’Estiu, al Pati!.

Que en gaudiu!

Més informació

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Muebles Torino
Vitaldent
Panes Creativos
Bocas & Dientes
Catalunya Confort
Forn del Passeig
José Simón Perruquer
Carregant...
x
X