Eix Fabra Virrei

Eix Fabra Virrei

Neix l'Eix Comercial Fabra Virrei

12 de febrer de 2024

El passat dissabte 20 de gener va tenir lloc a la plaça Virrei Amat la festa de presentació de l'Eix Fabra Virrei, el resultat de la fusió de Fabra Centre i Entorn Virrei, que ha generat un eix comercial amb més de 90 socis de diferents tipologies amb establiments situats al voltant del passeig Fabra i Puig.

L'acte va servir també per a presentar el nou logo de l'entitat, resultat del treball durant dos anys dels ex-alumnes de la ESDAPC que, dins del marc del projecte "Dissenyem Comerç"  han elaborat la nova imatge gràfica de l'eix comercial. Es tracta d'un projecte impulsat per l'Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb Barcelona Centre de Disseny.

La festa es va organitzar al voltant de 3 zones temàtiques: una més familiar, amb tallers organitzats per Abacus, soci de l'Eix, i un contacontes a càrrec de la llibreria Santos Ochoa, també associada; una altra de mostra de comerç amb parades dels socis Òptica Universiària, Perfumeries Blau, El Racó de la Sargantana, La Caixa dels Records i Llanes Santa Eulàlia; i  finalment una més festiva amb un escenari on es van realitzar els parlaments i es van  succeir les actuacions musicals durant tot el dia.

A l'hora dels parlaments van prendre la paraula Carme Masons, presidenta d'Entorn Virrei i vicepresidenta del nou Eix Fabra Virrei; Jordi Navarro, president de Fabra Centre i també de l'Eix Fabra Virrei; Ian Parra, representant de l'equip creatiu; Carolina Recio, presidenta del distrcite de Nou Barris, Raquel Gil, regidora de promoció econòmica i comerç i Xavier Marcè, regidor de cultura i del districte de Nou Barris.

Un cop acabats els parlaments es va procedir a descobrir el nou logo de l'eix comercial amb el que s'inicia aquesta nova etapa. La festa va continuar durant tot el dia, succeint-se les actuacions musicals, i amb una gran participació de veïns i veïnes.

Llarga vida al comerç de proximitat!

Els nostres socis

Catalunya Confort
Luna Seguros
Santa Gloria
Superservis
Panes Creativos
Audiologia Homs
Amplifon
Carregant...
x
X