Eix Fabra Virrei

Eix Fabra Virrei

Nou Barris se suma al programa “Obrim Carrers” els dies 23 d’abril, 28 de maig i 18 de juny

28 d'abril de 2022

Els talls de trànsit es faran al passeig de Fabra i Puig, entre la plaça del Virrei Amat i l’avinguda Meridiana.

L’objectiu de la iniciativa és oferir nous espais de passeig i lleure per la ciutadania i reforçar i ampliar l’activitat en els eixos comercials.

Actualment el programa “Obrim Carrers” ja es realitza de manera habitual tots els caps de setmana a l’eix Creu Coberta-Carrer de Sants i al carrer Gran de Gràcia.

El districte Nou Barris se suma al programa “Obrim Carrers” programant tres jornades durant les quals l’espai dedicat habitualment al trànsit deixarà pas a espai pel passeig i el lleure de la ciutadania.

Els talls de trànsit es faran al passeig de Fabra i Puig, entre la plaça del Virrei Amat i l’avinguda Meridiana i tindran lloc els dissabtes 23 d’abril, entre les 9h i les 20h, i el 28 de maig i 18 de juny, entre les 10:00 i les 21:00 hores. En aquesta franja horària els vianants podran utilitzar aquesta via pel passeig i la trobada. L’objectiu de la iniciativa és oferir nous espais de lleure per la ciutadania i reforçar i ampliar l’activitat en els eixos comercials. Mentre duri l’activitat en tot moment es garantirà el pas dels serveis municipals, els vehicles d’emergència i els vehicles de persones amb mobilitat reduïda i es permetrà l’accés als aparcaments de la zona.

Actualment el programa “Obrim Carrers” ja es realitza de manera habitual tots els caps de setmana a l’eix Creu Coberta-Carrer de Sants (entre plaça Espanya i carrer Arizala), que queda tallat al trànsit tots els dissabtes i diumenges de 9:00 a 20:00 hores; i al carrer Gran de Gràcia (entre carrer Nil Fabra i plaça Nicolás Salmerón), que es restringeix a la circulació també tots els dissabtes i diumenges de 9:00 a 20:00 hores. A partir del mes de maig i fins el mes de setembre l’horari es modifica i el tall es fa de 10:00 a 21:00 hores, excepte el juliol i agost, que no es duu a terme el programa “Obrim Carrers”.

L’Ajuntament de Barcelona treballa per transformar l’espai públic amb l’objectiu de convertir Barcelona en una ciutat més saludable, més humana i més segura, posant en primer pla a les persones i encaminant la mobilitat cap als modes més sostenibles, saludables i segurs. El programa “Obrim Carrers” es va iniciar a principis del 2020, quedant interromput per la irrupció de la COVID-19 i tornant-se a reprendre al mes d’octubre del mateix any.

Es pot consultar tota la informació al web: barcelona.cat/obrimcarrers

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Gelateria Brina
Beth's Hair Store
Airos fisioteràpia
Bolsos Tribel
Oh! la, la
Dunaia Estètica Fabra
Cuina de Mercat
Carregant...
x
X