Eix Fabra Virrei

Eix Fabra Virrei

Nova edició dels Bonus Consum

15 de desembre de 2021

Arran de l’èxit de la iniciativa dels Bonus Consum per recuperar l’activitat comercial, que ha exhaurit els primers 280.000 vals, se’n posaran 100.000 més a disposició de la ciutadania a partir de dimarts, 14 de desembre, per poder bescanviar-los fins a finals d’any.

Els Bonus Consum són vals de 10 euros per bescanviar als establiments comercials, de serveis i restauració locals per cada 20 euros de compra. Els bonus s’han de descarregar i es poden utilitzar en qualsevol establiment de la campanya.

Amb aquesta nova remesa, des de l’inici de la iniciativa, el mes d’octubre, s’hauran destinat un total de 4.040.000 euros a la creació de 380.000 Bonus Consum. Això suposa una injecció directa de 3.800.000 euros en consum ciutadà en el teixit comercial de la ciutat per impulsar la reactivació de l’economia i generar un efecte multiplicador en el consum de la ciutat, ja que 10 euros d’inversió per part del consistori generen, com a mínim, 10 euros més de despesa per part de la ciutadania.

Més de mil set-cents establiments adherits

Hi ha més de mil set-cents establiments adherits repartits per tota la ciutat. Els districtes on més presència d’establiments adherits hi ha són l’Eixample, Sant Martí i Sants-Montjuïc.

Al web BCNMarket es poden descarregar els Bonus Consum, així com consultar quins són els establiments adherits on bescanviar els vals.

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Calzados el Paseo
Telohacemos, slu
Farmàcia Aranda
Anna Sánchez Benestar Integral
Oh! la, la
Bocas & Dientes
Els Quatre Cercles Optometria
Carregant...
x
X