Eix Fabra Virrei

Eix Fabra Virrei

Obert el termini per participar en els Premis Nacionals de Comerç i els Premis Nacionals als Establiments Centenaris

29 de maig de 2023

La Generalitat de Catalunya, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, del Departament d’Empresa i Treball, ha obert el termini per participar en la 23a edició dels Premis Nacionals de Comerç. Aquest reconeixement té com a objectiu distingir persones, empreses, entitats del sector i ens públics que, per la seva trajectòria, innovació, sostenibilitat i adaptabilitat, contribueixen de manera rellevant al prestigi del comerç, particularment del comerç urbà de proximitat.

Els Premis Nacionals de Comerç, que consten de quatre categories, reconeixeran els guanyadors en les següents àrees: Premi Nacional de Comerç, Premi al Comerç més Innovador, Premi al Comerç més Sostenible i Premi a la Iniciativa Col·lectiva. Més enllà d’atorgar guardons i diplomes com a reconeixement per la tasca realitzada al sector, hi haurà una dotació econòmica de 6.000 euros pel guanyador del Premi Nacional de Comerç. Pel que fa als guanyadors dels premis al Comerç més Innovador i al Comerç més Sostenible també rebran una recompensa econòmica de 2.000 euros cadascun.

Els interessats a optar a aquests premis han de presentar la seva sol·licitud de manera telemàtica i adjuntar la documentació requerida que indiquen les bases.

D’altra banda, també s’ha obert el termini per participar en els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris, dirigits a establiments que hagin fet 100 o més anys d’història o 150 o més anys d’història durant l’any 2022.

Els candidats que poden sol·licitar els premis són els mercats municipals, les microempreses i les petites empreses de venda al detall o de prestació de serveis a la persona, que tinguin almenys un establiment operatiu a Catalunya obert al públic, amb una trajectòria centenària. Tots els establiments i mercats municipals que compleixin i acreditin els requisits establerts seran premiats amb el guardó i el diploma.  

Els Premis Nacionals als Establiments Centenaris representen una oportunitat única per aquests establiments comercials d’estimar la seva longevitat i destacar la seva contribució al teixit comercial de Catalunya.

El termini per presentar les sol·licituds romandrà obert fins al dia 5 de juliol de 2023, a les 14 h

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Bracafé
Panes Creativos
Farmàcia Aranda
Xurreria Laia
Blau
Audiologia Homs
Els Quatre Cercles Optometria
Carregant...
x
X