Eix Fabra Virrei

Eix Fabra Virrei

S’obre el període per demanar les subvencions per l’enllumenat nadalenc

24 de maig de 2023

L’Ajuntament de Barcelona obre el període per sol·licitar les subvencions del 75% de l’enllumenat nadalenc que van destinades a les associacions de comerciants territorials.

El pressupost total destinat a aquests ajuts és de 860.000 euros.

El termini de presentació de sol·licituds obre demà, 24 maig fins al 21 juny de 2023.

Demà s’obre la convocatòria de subvencions de l’enllumenat nadalenc dels carrers. Aquests ajuts dirigits a les associacions de comerciants territorials que contracten la instal·lació, el manteniment, el muntatge i desmuntatge, així com el disseny de l’enllumenat nadalenc de les vies públiques de la ciutat de Barcelona l’any 2023. El termini de presentació de sol·licituds anirà del 24 maig al 21 juny de 2023.

Per quart any consecutiu, aquests ajuts podran cobrir el 75% del cost i s’estableix com a import màxim de la subvenció atorgada la quantitat de 120.000,00 euros per sol·licitant. L’import restant el financen les mateixes associacions territorials. El termini d’execució anirà de l’1 de juliol de 2023 al 31 de gener de 2024. El pressupost total d’aquesta línia de subvencions és de 860.000 euros.

L’ajut pel 75% de la despesa es manté des del consistori com a conseqüència la situació de recuperació econòmica postpandèmica i també per l’augment generalitzat dels preus i l’afectació que té sobre el comerç de la ciutat.

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Xurreria Laia
Audiologia Homs
Cliché
Calzados el Paseo
Vitaldent
Ferreteria Barcelona
Autoescola Escòcia
Carregant...
x
X