Eix Fabra Virrei

Eix Fabra Virrei

Tens un negoci i necessites assessorament? Inscriu-te al programa "Comerç a punt"

5 de febrer de 2021

L'Ajuntament de Barcelona, a través de la Direcció de Comerç, Restauració i Consum i Barcelona Activa, ha posat en marxa "Comerç a punt", un servei pensat per ajudar a la reactivació dels negocis de la ciutat. L'eina ofereix assessorament personalitzat a aquells comerços de proximitat i establiments de restauració que a causa de la pandèmia necessitin definir una nova estratègia empresarial, adoptar nous models de màrqueting o desenvolupar noves fórmules per incentivar la demanda.

En aquest sentit, els negocis que sol·licitin aquest servei podran disposar entre 5 i 12 hores d’assessorament a càrrec d’un equip de tècnics especialitzat. Alhora, amb la voluntat de garantir la participació del negoci sense interferir en el compliment de les mesures vigents que s’adopten en matèria de salut pública, l’orientació es podrà rebre en format presencial a la mateixa botiga o bé de manera telemàtica. En tot moment, el projecte intentarà adaptar-se als ritmes de treball del negoci. Per rebre aquest servei, que és totalment gratuït, cal inscriure’s aquí.

“L’assessorament que estic rebent a través del programa Comerç a punt m’ajuda a veure el meu negoci des d’una altra perspectiva -explica Àngels Martínez, propietària d’El Taller de l’Àngels i usuària del servei-. M’ha fet plantejar la necessitat de digitalitzar-me i d’evolucionar per arribar a nous públics, com els joves”, afegeix. Per la seva banda, en José Luis Clotet, de La Bodegueta de Sant Andreu, explica que participar en el programa li ha permès traçar un pla a mitjà i llarg termini per al seu negoci. “He rebut un munt de comentaris de l’equip de professionals que m’ha assessorat i ara tinc més inputs per prendre decisions”, recalca.

Comerç a punt és un programa de l’Ajuntament de Barcelona emmarcat dins les mesures aprovades pel consistori amb l’objectiu d’enfortir el teixit comercial dels barris de Barcelona.

Més informació: 

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Dox Style
Escola de Dansa La Galeria
Anna Sánchez Benestar Integral
Fabra Seguretat
Beth's Hair Store
Inspira't Perruqueria
Centre Veterinari Anima'ls
Carregant...
x
X