Eix Fabra Virrei

Eix Fabra Virrei

Aquest Nadal, 100 activitats familiars t'esperen per gaudir al costat del comerç de proximitat

14 de desembre de 2022

Un any més, tots els districtes de Barcelona s'ompliran amb activitats nadalenques. Amb l'objectiu de dinamitzar el comerç de proximitat, la Direcció de Comerç, Restauració i Consum de l'Ajuntament de Barcelona -amb la col·laboració de les associacions comercials- impulsa una programació itinerant d'activitats culturals, lúdiques i artístiques que tindran lloc als carrers, places i eixos comercials dels deu districtes. En total, fins al 4 de gener, es podrà gaudir gratuïtament de música, teatre, contacontes, instal·lacions artístiques, circ...

Enguany, la programació inclou el divertit espectacle itinerant Open Door, de Pere Hosta, que ressegueix les passes d’un personatge d’allò més excèntric, curiós, surrealista i divertit, però també Pigs, de la companyia Campiquipugui, que té tres porcs com a protagonistes. Alhora, el públic es podrà capbussar al món dels musicals amb les actuacions de De Barcelona a Brodway, a càrrec del Cor Versàlia, i de la rumba, amb els concerts Rumba Km0, amb Micu. A més, la Raval Jazz Society farà ballar tothom qui s’hi acosti amb la seva Fanfàrria i Zigurat Band recorrerà els carrers amb Music on the road, amb un carro sonoritzat ple de personatges estrafolaris. Per als amants del circ, l’edició d’enguany també inclou l’espectacle Tri Circ, de la companyia Cirquet Confetti. 

A més, la literatura, els contes i la imaginació ompliran els carrers, amb l’espectacle participatiu Botigues amb ànima, de la companyia Minimons. Per acabar, per a qui vulgui esmolar l’enginy, podrà fer-ho amb els jocs de fusta que simulen una colla castellera, els Xics del Xurrac, creats per Tombs Creatius. Totes les activitats, els horaris i les ubicacions poden consultar-se aquí. 

Més de 100 concerts amb Sons de Ciutat

Aquest Nadal, Sons de Ciutat omplirà de música en directe els carrers, les places, els comerços i els mercats de tots els districtes de la ciutat. Fins al 4 de gener, es podran veure 113 concerts, en 80 ubicacions diferents, a càrrec de 50 formacions musicals. Tots els estils hi tenen cabuda: des del jazz, l’indie o el pop fins al flamenc, la música electrònica o la clàssica.

Sons de Ciutat vol ser un acte de complicitat entre el comerç i la cultura, un regal musical a vianants i compradors, així com també un espai d’exhibició d’aquest talent musical local. S’organitza amb la complicitat de Primavera Labels de Primavera Sound, Sónar, Say it loud, BAM, Taller de Músics, Conservatori Superior del Liceu, Associació de Músics de Jazz i Música Moderna, Associació Coincidències i Jam Session. Tots els concerts, els horaris i les ubicacions poden consultar-se aquí

Més informació

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Airos fisioteràpia
Muebles Torino
Cuina de Mercat
Autoescola Escòcia
CVM Pisos
Motorace BCN
José Simón Perruquer
Carregant...
x
X