Eix Fabra Virrei

Eix Fabra Virrei

Aquest Nadal, viu-lo al costat del comerç amb un munt d'activitats per a tots els públics

15 de desembre de 2021

Un any més, la Direcció de Comerç, Restauració i Consum de l'Ajuntament de Barcelona i les associacions comercials de la ciutat, han preparat un gran ventall d'activitats familiars per gaudir del Nadal ben a prop del comerç de proximitat. Per això, del 2 de desembre al 4 de gener, es podrà gaudir de propostes musicals, teatrals, de dansa o de circ als eixos comercials de tots els districtes de Barcelona.

Sota el nom d’El Nadal del comerç, els eixos comercials dels districtes s’ompliran amb activitats pensades per a tots els públics i centrades en els valors nadalencs i del comerç de proximitat. Totes les activitats es programaran en franges de matí, tarda i vespre per tal de poder arribar a tots els públics. Els horaris i les ubicacions de les activitats, districte per districte, ja es poden consultar en aquest enllaç

Concretament, aquest Nadal, els districtes acolliran propostes com Juguem per Nadal, una col·lecció de jocs gegants per reforçar la importància del consum responsable, de reciclar i de cuidar el medi ambient. També es podrà participar en l’Hort de Nadal, un taller familiar d’hort urbà per promoure l’alimentació sostenible, el comerç de proximitat i el consum responsable. Alhora, amb l’espectacle teatral Trobadors i comerciants, la ciutadania podrà descobrir a través de dos trobadors i els seus titelles un munt d’històries nadalenques de mons màgics i misteriosos. 

Més enllà d’aquestes propostes, enguany es podrà riure de valent amb l’espectacle d’humor gestual i poesia Le Petit Théâtre Ambulant; aprendre a ballar les cançons nadalenques més emblemàtiques amb el taller Un Nadal de cine; deixar-se portar pel millor swing, jazz i dixie en directe, amb l’activitat Fanfàrria de Nadal, o meravellar-se amb les veus a cappella amb el concert Xmas Rocks.

Per a tothom a qui els agradin els llibres, la cuina i la dansa, l’espectacle Ballar amb un llibre de cuina farà les seves delícies. Els tres divertits personatges del Cirquet Confetti faran de les seves en l’espectacle A la fresca, i es podrà aprendre perruqueria artística al ritme de la música amb el taller Nadal despentinat

Aquest Nadal, mou-te amb de forma sostenible

Aquest Nadal, al comerç de Barcelona hi trobaràs tot allò que busques i hi rebràs una atenció de qualitat i personalitzada. Precisament, per facilitar la mobilitat fins als eixos comercials de la ciutat i poder arribar-hi de forma sostenible, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha previst un reforç del servei de metro els dies festius del desembre i el gener amb comerços oberts. L’objectiu és promocionar la mobilitat sostenible, ràpida i segura en les setmanes anteriors a les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis, en què es multipliquen les sortides per compres i els passejos pels eixos comercials.

Alhora, la xarxa dautobusos també reforçarà les línies que transcorren pel centre de Barcelona i altres eixos comercials els dies festius en què els comerços estan autoritzats a obrir les portes. També s’augmenta la capacitat de transport d’algunes línies, dotant-les de vehicles articulats. Cal tenir en compte que el divendres 24 de desembre, vigília de Nadal, els autobusos de TMB faran l’última sortida des de les parades d’origen a les 22.00 hores.

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

Farmàcia Virrei Amat
Restaurante La Jungla
Perfumeria Duca Jordi Canals
Forn del Passeig
Xarcuteria Delicatessen Garciz
CVM Pisos
Carregant...
x
X